Czech Drag Serie 2012: Informace pro jezdce a potřebné formuláře. Potřebné informace o nadcházející sezóně najdete na webových stránkách Autoklubu, ale zde máte malé shrnutí.

Pro sezónu 2012 jsou závody přihlášeny jako Mezinárodní mistrovství ČR pro třídy Modified Street Twin, Super Street Bike a Competition Dragster a Mezinárodní přebor ČR pro třídy Street ET, Street Twin ET, Pro Street, Junior Dragster, Teenager Dragster, National Dragster a pro třídy automobilů Super Street a Super Gas.

Termíny závodů:
21. – 22.04. – Bechyně
05. – 06.05. – Hoškovice
09. – 10.06. – Hoškovice
30.6. – 01.07. – Bechyně
21.07. – Tchořovice
01.09. – Hoškovice

Termín testování speciálů: 21. dubna před závodem v Bechyni

Termín školení: 3. března od 11.00 hod. v restauraci Pod Hrady v obci Olšina u Mnichova Hradiště.

Školení je pro jezdce povinné !!!! Na toto školení prosím přineste vyplněnou a lékařem potvrzenou žádost o licenci. Formulář najdete v příloze této informace.  Jezdci starší 45 let nezapomeňte na EKG!!!! Na žádosti o licenci jezdců mladších 18 let musí být ověřené podpisy obou rodičů! Jezdci do 12 let musí absolvovat odborné lékařské vyšetření na některém z pracovišť (fakultních nemocnic) které jsou uvedeny v „Ročence“.

Ceny licencí se nemění:
licence národní M do 12 let – 500,- Kč
licence národní B – 1000,- Kč
mezinárodní licence  – 3 500,- Kč
UEM licence 6 300,- Kč
Cena za školení se také nemění a je 300,- Kč,  pro mládež do 12 let 100,- Kč

Změna  pro letošní sezónu je ve způsobu ověřování úrazového pojištění jezdců dle požadavků FIM/UEM.
Jezdci musí k žádosti o licenci doložit, že mají na částky stanovené dle řádu FIM/UEM nebo VSŘ FMS AČR uzavřené úrazové pojištění a nebo si budou moci nově uzavřít toto úrazové pojištění k licenci !!!!

K národní licenci pro závody v ČR za cca 300,-Kč/rok, k mezinárodní licenci a UEM licenci pak i pro závody v zahraničí za cca 1000,- Kč/rok !!!! Formuláře a veškeré informace najdete na stránkách Autoklubu a v příloze této informace. Budou také k dispozici na školení, kde budete moci pojištění zaplatit.  Částky za úrazové pojištění pro závody jsou velice příznivé a doporučuji všem jezdcům !!!!

Žádost o licenci jezdce pro rok 2012
Nabídka pojištění
Přihláška pro úrazové pojištění v ČR
Přihláška pro úrazové a cestovní pojištění v EU
Odpovědi na otázky
Pojistné podmínky